Afbeelding
Foto: pr.

Cultuur Verheft viert lustrum met eenakters

vrijdag 19 mei 2017 8:00 tot zaterdag 20 mei 22:00

Voorhout • Toneelvereniging Cultuur Verheft bestaat dit jaar 70 jaar. Dat laat de club niet zomaar voorbijgaan. In het weekend van 19 en 20 mei krijgen toneelliefhebbers zes eenakters voorgeschoteld. De toneelstukken worden op verschillende locaties in het oude dorp gespeeld.

De winkel van Jos Hoek, café-restaurant Boerhaave, de kleine kerk, de Verdieping, de Roef en lunchroom Ons Genoegen bieden de ruimte aan de toneelclub om in hun ambiance de stukken op de planken te brengen.

Volwassenen en jeugd

Naast de volwassenen van Cultuur Verheft spelen ook de jeugdleden mee in deze eenaktercarroussel. De onderwerpen van de korte toneelstukken zijn zeer uiteenlopend van aard. Verschillende situaties zorgen voor de nodige humoristische en verrassende momenten. Na afloop is er in Cheers de trekking van de loterij onder het genot van onvervalste Amsterdamse meezingers, waarin de Cultuur Verheft leden hun zangtalenten samen met de bezoekers ten gehore brengen.

Kaartverkoop

Er zijn twee routes uitgezet. Op een avond kan men drie eenakters en de afsluiting bezoeken. Alle donateurs ontvangen medio april een uitnodiging met daarin het programma en instructies om te reserveren en gratis deel te nemen. Voor niet-donateurs zijn vanaf medio april kaarten te koop. Zie www.cultuurverheft.nl.

Locatie