Afbeelding
Foto: pr.

Schoolkorfbal bij TOP

zaterdag 1 juli 2017 9:00

Sassenheim • Korfbalvereniging TOP organiseert al meer dan 40 jaar een schoolkorfbaltoernooi voor alle basisscholieren uit Sassenheim. Vorig jaar deden er liefst 360 kinderen mee in 39 teams. Op zaterdag 1 juli is de eerstvolgende editie.

Het trainen van de kinderen wordt volledig verzorgd door korfballers. De leden van TOP begeleiden de kinderen van eerste training tot en met de laatste wedstrijd. Elk jaar zijn daardoor op de wedstrijddag en de trainingsweken die daar aan vooraf gaan circa 100 korfballeden actief in organisatie, training, begeleiding, wedstrijdleiding en kantinebezetting.

Aanmelden op school

Alle kinderen van de basisscholen in Sassenheim in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (groep 3 t/m 8) kunnen meedoen aan dit toernooi. Intekenlijsten voor het toernooi bij TOP zijn vorige week naar de basisscholen in Sassenheim gestuurd. Ook wordt er contact opgenomen met basisscholen in de Engel en Lisse die eerder aan het toernooi hebben meegedaan. Zit je op de een basisschool buiten Sassenheim, dan kun je natuurlijk ook meedoen aan het toernooi. Stuur een mailtje naar: schoolkorfbal@kvtop.nl

Na opgave op de scholen ontvangen de kinderen half juni bericht van TOP wanneer de trainingen in de twee weken voorafgaand aan het toernooi zullen gaan plaatsvinden. Voor alle teams worden twee trainingen verzorgd door korfbaltrainers.

Locatie