Afbeelding
Foto: pr

Golftoernooi Teylinger Open

vrijdag 7 juni 2024 12:00

Het golftoernooi ‘Teylinger Open’ vindt dit jaar weer plaats op vrijdag 7 juni vanaf 12:00 uur. Die dag gaan maximaal tachtig golfers strijden om het vermaarde ‘Blue jacket.’ Tegelijkertijd wordt met de opbrengst de Stichting Wish Omnia gesteund. Wish Omnia ondersteunt gezinnen met een lage financiële basis. En zorgt voor materiële hulp voor basisbenodigdheden inzake wonen, hygiëne, onderwijs en gezondheidszorg. Zolang het er maar toe bijdraagt, dat iemand een positieve impuls krijgt en na onze hulp weer op eigen kracht verder kan.

Het Teylinger Open wordt georganiseerd door de Rotary Club Voorhout en iedereen kan er aan deelnemen. De golfers gaan op 7 juni naar de prachtige golfbaan Westwoud in Noord-Holland. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers en ondersteuning van een aantal sponsoren is de deelnemersprijs zo laag mogelijk gehouden. Je kunt kiezen om als individu mee te spelen, of als team van vier personen in één flight. Niet alleen geniet je van een geweldige middag golfen, maar ook wordt je verwend met versnaperingen en een heerlijk barbecue diner.

Wie mee wil golfen, doet dat natuurlijk voor haar of zijn plezier. Maar uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen. Naast het fameuze ‘Blue jacket’ kun je ook scoren met het behalen van onder meer de ‘neary’ en de ‘longest drive’. Ook is er een prijs voor de ‘Beste flight van 4 personen’, uiteraard inclusief een wisselbeker.

Deelnemers van het Teylinger Open kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om alvast voor te spelen op golfbaan Westwoud voor een gereduceerd tarief van €35,00.

Inschrijven voor het Teylinger Open kan vanaf nu via info@teylingeropen.nl. Voor meer informatie zie www.teylingeropen.nl.