Afbeelding
Foto: pr.

Erepodium voor Zwembad Wasbeek in verkiezing 'Beste Uitje van Nederland'

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Sport- en recreatiebad Wasbeek heeft de tweede plaats behaald in de verkiezing van 'Beste Uitje van Nederland' in de categorie indoor zwembaden van de provincie Zuid-Holland. De verkiezing was een gezamenlijk initiatief van verschillende kranten. 

"Een geweldige prestatie", laat locatiemanager Josan Zoetemelk weten. "We zijn blij met het grote aantal stemmers en de hoge waardering." Zwembad Wasbeek kreeg het hoogst aantal stemmen en het waarderingscijfer 8.89.

Landelijk vierde plaats

De vele stemmen hebben ook geleid tot de uitkomst van de vierde plaats in de top 10 van de meest populaire zwembaden van Nederland. Deze rating is tot stand gekomen op basis van de meest uitgebrachte stemmen op de genomineerde zwembaden in ons land. Zoetemelk: "Al met al een behoorlijk goede prestatie om trots op te zijn".

Bezoekers konden vanaf halverwege februari tot eind maart dit jaar stemmen op hun favoriet uitje, verdeeld over acht verschillende categorieën. De uitjes met meeste stemmen en hoogste waarderingscijfers vielen in de prijzen. Bij het uitbrengen van een stem werden rapportcijfers gegeven voor hygiëne, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, parkeren/ bereikbaarheid en extra services/diensten.

De verkiezing was een gezamenlijk initiatief van verschillende kranten zoals het AD, het Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN DeStem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander.

Uit de krant