De minizeskamp tijdens de Kaagweek van vorig jaar. | Foto: archief
De minizeskamp tijdens de Kaagweek van vorig jaar. | Foto: archief Foto: Peter Schipper

Groter feestterrein tijdens de Kaagweek

Algemeen Warmond

Warmond • Tijdens de Warmonder Kaagweek, van donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni, wordt er weer volop feest gevierd in Warmond. Het programma staat vol met oude en nieuwe onderdelen.

Door afspraken met de gemeente en horeca is dit jaar het feestterrein twee avonden uitgebreider. Op vrijdag en zaterdag is het feestterrein vanaf 17.00 uur tot 1.00 uur worden uitgebreid met de Burgemeester Ketelaarstraat en de Dorpsstraat, van het Park Groot Leerust tot de Baan. Dit is een afgesloten terrein, waar het is toegestaan om met een drankje tussen de Saloon en de feesttent in het park te lopen.

Kermis

De opening van de kermis is op donderdag om 15.00 uur. Om 18.30 uur kunnen kinderen gratis poffertjes eten. Om 20.30 uur is officiële opening van de Kaagweek, gevolgd door een optreden van Q music the Party. Verder zijn er optredens the Undercoverband (vrijdag om 22.00 uur), Cover the Cage (zaterdag om 21.00 uur) en op zondag om 21.00 uur Warmond gaat Vreemd.

Bosloop

Tijdens de Kaagweek zijn staan op zaterdag onder andere op het programma de Kaagweek Bosloop, de Warmondse Proeverij in het park en de braderie in de Dorpsstraat. Op zondagochtend is het ontbijt in Park Groot Leerust, dat begint om 9.00 uur. Meer informatie en het complete programma zijn te vinden op www.vwf-warmond.nl.

Uit de krant