Je kunt kubb spelen als je 5 bent, maar ook nog als je 80 bent. Daarom is het een ideaal spel om met een vriendengroep, gezin of familie te spelen.  | Foto: PR
Je kunt kubb spelen als je 5 bent, maar ook nog als je 80 bent. Daarom is het een ideaal spel om met een vriendengroep, gezin of familie te spelen. | Foto: PR

Kubb-toernooi bij Scojesa

Algemeen

De zomervakantie is inmiddels begonnen. Reizen zijn geboekt en iedereen is wat meer relaxed. Leuke plannen kunnen worden uitgevoerd. Scoutinggroep Scojesa organiseert daarom het allereerste Kubb-toernooi van Sassenheim! Kubb is een super leuk spel waarbij je gooit met houten stokjes. Het doel van het spel is om de houten blokken en uiteindelijk 'de koning' om te gooien.

Op woensdag 28 augustus organiseert scoutinggroep Scojesa een geweldig Kubb-toernooi voor iedereen uit Sassenheim en omstreken. Het mooie, vernieuwde, buitenterrein is de ideale locatie voor een sportief potje Kubb. Je kunt je aanmelden per team (vanaf 3 personen) en er is een mooie prijs te winnen!
Aanmelden kan via de website (www.scojesa.nl/kubb). Inschrijven kost maar €2,50 per team, er mogen 3 tot 8 mensen in één team zitten. Het toernooi begint op 28 augustus om 14.00 uur op de Sportdreef 6 in Sassenheim.

Uit de krant