Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Bridgeclub Sassem Troef maakt zich op voor het nieuwe seizoen

Algemeen

Na de zomerstop beginnen op dinsdag 3 september, woensdag 4 september en donderdag 6 september de interne competities van de bridgevereniging Sassem Troef weer.

Voor alle speelmomenten geldt dat ook niet-leden kunnen meespelen. Zij kunnen zich aanmelden via de agenda op de website www.sassemtroef.nl en betalen 3 euro per persoon.
Op 3 september is er in de speellocatie van Sassem Troef, De Oude Tol in Sassenheim, een gratis en vrijblijvende kennismakingsavond voor belangstellenden voor de beginnerscursus bridge. Deze cursus wordt net als de afgelopen jaren op de dinsdagavonden gegeven door Marianna Hiel en begint op 10 september. Nieuw is dat dit seizoen ook op de woensdagmiddagen een beginnerscursus wordt aangeboden, vanaf 11 september wekelijks om 13.30 uur in De Oude Tol. De kosten voor de beginnerscursus van 14 lessen bedragen 85 euro inclusief het lesboek. Daarnaast zijn er 2 themacursussen gepland. De A-cursus Bridge in de Praktijk is bedoeld als verdieping voor bridgers die een beginnerscursus hebben gevolgd of andere bridgers die hun kennis willen opfrissen. Er wordt speluitleg gegeven van spellen die in de praktijk gespeeld zijn. De cursus is elke tweede woensdagavond van de maand in De Oude Tol (behalve in december) en begint op 11 september. De B-cursus is bedoeld voor diegenen die al wat langer bridgen en hun kennis willen uitbreiden en aanscherpen. Deze cursus is op vier woensdagavonden, te weten 20 en 27 november 2019 en 18 en 25 maart 2020. Nadere informatie en aanmelding voor alle cursussen via leukbridge@kpnmail.nl of telefonisch bij Marianna Hiel: 06-55725036. Meer info:
www.Sassemtroef.nl . Hier kunt u zich ook aanmelden als nieuw lid.

Uit de krant