Daan du Ru en Ryan Geerdink na afloop van de finale, die is gewonnen door Geerdink. | Foto: pr.

Ryan Geerdink wint laatste STV Open op oude tenniscomplex

Sassenheim • Voor de laatste keer organiseerde tennisvereniging STV het STV Open Tennis Toernooi op het oude complex aan de Parklaan. Volgend seizoen is het toernooi op de nieuwe banen in sportpark de Roodemolen.

Het thema 'Ibiza' was prima gekozen met de tropische temperaturen in het finaleweekend. In de dagen ervoor hadden bijna 400 deelnemers zo'n 300 partijen gespeeld. De beste spelers plaatsen zich voor de finales, met als hoogtepunt de wedstrijd waarin Ryan Geerdink en Daan de Ru het tegen elkaar opnamen. Geerdink kende al een goede week en won ook de finale. De Ru won met Jordi van der Meer wel van de herendubbelfinale. Daarin versloeg hij dit keer wel Geerdink, die met partner Marco Bot tekort kwam.