Afbeelding
Foto: BORIS_SCHMIDT_FOTOGRAFIE

Ode aan The Golden Earring

vrijdag 23 februari 2024 20:00

Op vrijdag 23 februari brengt de tributeband The Naked Truth een ode aan The Golden Earring in Theater Het Trefpunt in Warmond.

De band is begin september gestart met een theatertour langs de Nederlandse theaters met een semi akoestisch eerbetoon aan de beste rockband van Nederland; Golden Earring. In een wervelende theatershow speelt de band vanaf 20.15 uur de grootste Earring hits live.

The Naked Truth bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten, die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend. Met zanger gitarist Roland Brons, leadgitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritmetandem Robert Jan Kimmijser, drums, en Johan Maring op bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockmuziek loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor live performance en The Golden Earring.
The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live show met de bekende Golden Earring-hits en neemt je mee op een muzikale reis door de tijd.

Zaal open 19.45 uur, aanvang optreden 20.00 uur. Entree €22,50.

Locatie