Afbeelding
Foto: YouTube

Manu Keirse geeft lezing

woensdag 28 februari 2024 19:30

Op uitnodiging van boekhandel Wagner komt Manu Keirse op 28 februari naar Sassenheim. Manu Keirse geeft een lezing op woensdagavond 28 februari om 19.30 uur naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boek ‘Rouwen is liefde’. Aansluitend is er zeker tijd voor (persoonlijke) vragen en signeert Manu zijn boeken, die ter plaatse volop aanwezig zijn.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.
Verdriet is de keerzijde van liefde. Vroeg of laat zul je afscheid moeten nemen van iets dat, of iemand die je dierbaar is. Helaas boezemen dood en afscheid velen onder ons angst in, omdat we collectief verleerd zijn wat rouwen is. Het liefst houden we de dood zo ver mogelijk van ons weg. Maar daardoor is de dood ook een vreemde voor ons geworden. En het onbekende maakt bang.

Kennis over rouw en verdriet kan die angst deels wegnemen. Rouwexperts Luuc Smit en Manu Keirse houden daarom een vurig pleidooi om rouw opnieuw de broodnodige ruimte te geven in ons leven. Zij laten zien dat er meer dan één manier is om te rouwen. Ze schetsen een genuanceerd beeld van de vele gezichten van verdriet, ontmaskeren enkele hardnekkige mythes over rouw en bieden tegelijk ook de concrete handvatten aan die je kunnen helpen om houvast te vinden bij aangrijpend verlies.

In verband met de grote animo is vooraf aanmelden noodzakelijk en kan in de winkel, of online via www.wagneronline.nl

Aanvang: 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. Toegang: € 10,00 incl. kopje koffie/thee.
Locatie: De Tol, Hoofdstraat 147, Sassenheim.

Locatie