Afbeelding
Foto: pr

Uniek middeleeuws feest in de Ruïne van Teylingen

zondag 10 maart 2024 15:00

Ter ere van de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt organiseert boekhandel Wagner samen met uitgeverij Ambo/Anthos een uniek middeleeuws feest. De festiviteit vindt plaats in de Ruïne van Teylingen op zondag 10 maart om 15.00 uur. Natuurlijk is Simone er zelf ook bij, om 15.00 uur gaat zij geïnterviewd worden. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen, aansluitend zal de schrijfster haar nieuwe roman ‘Bloedlijn’ signeren, welke ter plaatse verkrijgbaar zijn.


Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van jeugdboeken, thrillers en historische romans. Ze ontving diverse prijzen waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal werden van haar boeken voor volwassenen meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen over de hele wereld, van Duitsland tot China en van Groot-Brittannië tot Australië.

Met ‘’Bloedlijn’’ schreef Simone van der Vlugt een prachtig verhaal over macht, liefde en familiebanden. Als geen ander weet ze de levens van de hoogste kringen en die van het gewone volk beeldend te beschrijven. De middeleeuwen komen zo dichterbij dan ooit.

Voel je welkom om naar deze unieke middag in de Ruïne van Teylingen te komen. Aanmelden kan in de winkel, of via www.wagneronline.nl. Aanvang is om 15.00 uur, ontvangst vanaf 14.30 uur. Een ticket kost €3,50.

Locatie