Afbeelding
Foto: pr

Bingo met een digitaal tintje in Bibliotheek Sassenheim

dinsdag 12 maart 2024 14:00 tot 16:00

De maand maart staat bij de Bibliotheek Bollenstreek in het teken van “Digitale inclusie.” Tijdens deze maand laten we zien op welke manieren de bibliotheek advies, hulp en begeleiding kan bieden bij digitale vragen. In de Bibliotheek van Sassenheim is daarom op dinsdag 12 maart van 14.00 tot 16.00 uur een bingo met een digitaal tintje.

Deze bingo is een manier om kennis te maken met de digitale wereld. De bingo lijkt heel erg op een gewone bingo, maar een aantal cijfers zijn vervangen door plaatjes uit de digitale wereld. Door middel van deze plaatjes leer je op een leuke manier meer over de digitale wereld. Wie als eerste de bingokaart vol heeft, is de winnaar. Deelname aan de bingo is gratis, maar reserveer vooraf een plekje via de website van de Bibliotheek Bollenstreek via www.bibliotheekbollenstreek.nl/digitaal. Of meld je aan bij de balie van de Bibliotheek in Sassenheim.

Locatie