Afbeelding
Foto: pr

Leer je smartphone en tablet kennen bij Bibliotheek Bollenstreek

donderdag 14 maart 2024 14:00 tot 16:00

In Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Sassenheim, start vanaf 14 maart in samenwerking met SeniorWeb een nieuwe workshopreeks Android 11 smartphone en tablets.

In vijf workshops, die ook los te boeken zijn, wordt in verschillende stappen het gebruik van de smartphone en tablet haarfijn uitgelegd.

Er wordt gestart met de basis waarin je leert de schermen naar eigen wens in te delen door de apps te verplaatsen en groeperen. Je wordt meegenomen vanaf het startscherm langs de belangrijkste instellingen. In de rest van de workshops worden WhatsApp bellen, Internet, Youtube, Gmail, agenda, notities en de camera behandeld.

Omdat het soms niet nodig is om een hele cursus te volgen wordt Android 11 in losse modules aangeboden, op donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur op de volgende data: 14 maart de Basis, 20 maart WhatsApp en bellen, 28 maart Internet , YouTube en Gmail, 4 april Agenda en notities en 11 april Foto en video.

De kosten per workshop bedragen €7,50 voor leden van de bibliotheek of SeniorWeb. Niet-leden betalen €10,00.

Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek. Daar kan ook ingeschreven worden via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Of meld je aan via de balie van de Bibliotheek Bollenstreek.

Locatie