Afbeelding
Foto: pr

Workshops Windows 11 bij Bibliotheek Warmond

maandag 4 maart 2024 14:00 tot 16:00

De Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Warmond, biedt in samenwerking met Seniorweb workshops Windows 11 aan. Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. 

Op nieuwe computers en apparaten die vanaf 2021 zijn gekocht is het besturingssysteem Windows 11 geïnstalleerd. Dit systeem is een logische doorontwikkeling van zijn voorganger. Het uiterlijk is wel behoorlijk gewijzigd. Tijdens deze workshops ontdekken deelnemers wat ze er mee kunnen.

Op maandag 4 maart van 14.00 tot 16.00 uur wordt afgetrapt met de workshop ‘’Windows 11 Eerste verkenning’’. Deelnemers verkennen het beginscherm en de verschillende instelmogelijkheden om de computer aan hun eigen wensen aan te passen. Het organiseren van het bureaublad en het eenvoudig opstarten van programma’s komt ook aan bod.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal vier deelnemers zodat alle deelnemers genoeg tijd en aandacht krijgen.

De overige workshops van elk twee uur worden gegeven op maandagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur. Onderwerpen: 12 maart ‘’Mappenbeheer’’; 18 maart ‘’Google Chrome’’; 8 april ‘’Veiligheid en back-up’’.

Er kan per workshop aangemeld worden. De kosten per workshop zijn €7,50 voor leden van de Bibliotheek Bollenstreek of Seniorweb en €10,00 voor niet-leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden of via de website. Daar is ook meer informatie te vinden over deze en andere cursussen. 

Voor andere digitale vragen kan men terecht bij het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Warmond is dit spreekuur iedere woensdag van 13.00 tot 15.00 uur. Inloop is gratis.

Locatie