Afbeelding
Foto: pr

Guido Weijers in Het Trefpunt

zaterdag 9 maart 2024 20:30

Guido Weijers treedt op zaterdag 9 maart om 20.30 uur op in Het Trefpunt te Warmond. Deze cabaretier behoeft nauwelijks nog introductie. Na het winnen van het Cameretten Festival (2000) bouwde hij gestaag aan zijn carrière en werd in een paar jaar enorm populair. Succesvolle shows volgden en hij bracht maar liefst elf oudejaarsconferences op televisie. Na GABBERS, een masterclass over geluk en een bijpassend boek is hij er weer met zijn vlijmscherpe tong en intelligente humor. Terug naar de basis: een man, een microfoon en pure, rauwe stand-up. De fremdkörper van de theaterwereld gaat niets uit de weg. Wat nou maaiveld? Wat nou hakblok? Iemand moet zijn nek uitsteken. Dan maar met humor. Een avond die nog lang blijft hangen.

Kaarten kosten €28,00 en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 in Warmond of een half uur voor aanvang aan de zaal (Herenweg 80 Warmond). 

Locatie