Afbeelding
Foto: Arjen Vervoort

Open Dag Skeelerbaan Teylingen in Warmond

zaterdag 6 april 2024 12:00 tot 15:00

De Warmondse IJs- en Skeelerclub (WIJC) organiseert zaterdag 6 april op de Skeelerbaan Teylingen een Open Dag aan het begin van het skeelerseizoen. 

Op de skeelerbaan in de Warmondse Veerpolder kan van 12.00 uur tot 15.00 uur door iedereen vrij geskatet en geskeelerd worden. Van 12.30 uur tot 13.30 uur verzorgen de trainers van de Trainingsgroep Bollenstreek van de WIJC skeelerclinics op meerdere niveaus.

Iedereen van beginner tot gevorderde is welkom. Voor de allerjongste kinderen is er een springkussen naast de baan. Ook is er van 13.00 uur tot 14.00 uur een poffertjeskraam.

Skates, helmen en bescherming kunnen gratis geleend worden op de skeelerbaan. De WIJC heeft een ruim aanbod aan leenmateriaal. Deelnemers die na de Open Dag de smaak te pakken hebben, kunnen zich meteen aanmelden voor twee gratis proeflessen. Ook kan ingeschreven worden voor trainingen of gebruik van de skeelerbaan buiten trainingsuren. Hiervoor is de inschrijving op WIJC.nl al geopend. Tijdens de Open Dag op zaterdag 6 april vertelt de WIJC graag over alle mogelijkheden.

Locatie