Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: Wil van Elk)
Teylingen

Bevrijdingsdag wordt weer één groot feest

  Activiteiten

Oegstgeest • Komende vrijdag, op 5 mei, organiseert Winkelgebied De Kempenaer de jaarlijkse fair. Een grootse en gezellige happening waar duizenden dorps- en streekgenoten op afkomen.

Ruim 200 marktkramen met antiek en brocante, mode, woonaccessoires en culinaire verrassingen, vullen het winkelgebied. Naast de 'eigen' winkeliers is er een uitgebreid aanbod aan standhouders uit diverse delen van het land. Met aantrekkelijke aanbiedingen en originele producten er is voor iedereen wel iets te vinden. De diverse Oegstgeester winkeliers hebben deze dag prachtige acties. Zo kan men bij de kraam van Tetteroo Haarmode een draai aan het rad van avontuur geven om mooie prijzen te winnen.

Omdat shoppen hongerig en dorstig maakt kunnen bezoekers op het horecaplein genieten van een lekker kopje koffie, of een drankje en een hapje, en luisteren naar muziek van diverse live bands en DJ. Op de 5 mei Fair treden op: om 10.00 uur Ow-Five, om 12.00 uur De Deik en om 15.00 uur Pasadena Soul Society.

De kramen en winkels zijn openen van 10.00 tot 17.00 uur. De muziek stopt om 19.30 uur en het horecaplein sluit om 20.00 uur.

Achter de winkelstraat begint 's morgens om 7.00 uur al de opbouw van de kindervrijmarkt, die tot aan de Lijtweg doorloopt. Gegarandeerd uren snuffelplezier.

Meer berichten