Logo deteylinger.nl
Duitse sferen in Voorhout: Jan Piet Does, Marcel Floor en Johan Versluijs proosten alvast op Oktoberfest. | Foto: pr.
Duitse sferen in Voorhout: Jan Piet Does, Marcel Floor en Johan Versluijs proosten alvast op Oktoberfest. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

  Activiteiten

Oktoberfest met St.Cecilia

Voorhout n Nieuw in Voorhout: een Duits, Oostenrijks en Tsjechisch muziekweekend met live muziek van verschillende kapellen en ander entertainment. Gezellige lange tafels, pullen bier, genietend en proostend op het leven. Dat zijn de ingrediënten voor aankomend Oktoberfest op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Boerhaave aan de Herenstraat. Een nieuw evenement in het leven geroepen door Muziekvereniging St. Cecilia.

Zoals zo vaak komen de leukste ideeën tot stand aan de bar: Vroeger had je toch zo'n Egerländer Kapel " De Dwarsdrijvers ", zou het niet een keer leuk zijn om…? Muziekvrienden Marcel Floor, Johan Versluijs en Jan Piet Does staken de koppen bij elkaar en bedachten het nieuwe evenement te verwelkomen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang om in het weekend van 21 en 22 oktober een vol en muzikaal programma te kunnen bieden. Speciaal voor dit weekend is binnen St. Cecilia een nieuwe kapel opgericht. Daarbij is een andere egerländerkapel uitgenodigd en zal nog meer live muziek voor afwisseling zorgen. De zaal wordt verbouwd en met lange tafels komen we in gemütliche Duitse sferen.

Op zaterdag 21 oktober is de Duitse feestavond, met onder andere live muziek van de Egerländerkapel. De toegang is gratis. Op zondagmiddag is van 14.00 tot 17.00 uur de Duitse middag, met veel live optredens van muziekkapellen en vertier. Voor het zondagprogramma zijn 150 kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 7,50 euro en zijn te bestellen op www.OktoberfestVoorhout.nl.

Meer berichten