Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Crescendo maakt er een muzikale Kerst van

  Activiteiten

Sassenheim • Christelijke Harmonievereniging Crescendo houdt op zaterdagavond 16 december om 19.30 uur het jaarlijkse kerstconcert in de Julianakerk (Julianalaan 6). Tijdens dit concert laten alle orkesten van de vereniging van zich horen.

Het Opleidingsorkest onder leiding van Sophie Graven, het Tweede Harmonieorkest onder leiding van Joop Nijholt en het Groot Harmonieorkest onder leiding van Dirk van der Niet spelen een gevarieerd kerstprogramma. Daarnaast laten de kinderen van de AMV-groep (Algemene Muzikale Vorming) horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Ook zal het kinderkoor Vivo een aantal liedjes ten gehore brengen, waaronder 'Jingle Bells', 'De Notenkraker' en 'Stille nacht'. Ten slotte krijgt het publiek de gelegenheid mee te zingen met bijvoorbeeld 'Nu zijt wellekome'.

De kaartjes kosten in de voorverkoop voor kinderen 2,50 euro en voor volwassenen 5 euro. Aan de deur zijn de tickets 3 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. Kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Primera Sassenheim.

Meer berichten