Logo deteylinger.nl
Adest Brass sluit het eerste jaar af met een Christmas Party. | Foto: pr.
Adest Brass sluit het eerste jaar af met een Christmas Party. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Adest Brass sluit af met Christmas Party

  Activiteiten

Sassenheim • Adest Musica organiseert op zaterdag 23 december de Adest Brass Christmas Party. Adest Musica sluit op feestelijke wijze het drukke muzikale jaar af met een groot feest in de Kleine Engel in Lisse. De kaartverkoop voor deze muzikale avond is inmiddels gestart.

Adest Brass, het jongste orkest van Adest Musica, is alweer ruim één jaar oud en dat is genoeg reden voor een feestje. Petra Volwater, bestuurslid Adest Brass: "De muzikanten van Adest Musica hebben een druk jaar achter de rug. We willen daarom 2017 gezellig afsluiten met een knalfeest!"

Adest Brass gaat een samenwerking aan met zangeres Laureen Peskens. Daarnaast zijn ook de muzikanten van de Jeugdband en AC Brass van de partij. De avond wordt afgesloten door een dj.

Kaartverkoop

Voor het muzikale evenement is de kaartverkoop inmiddels van start gegaan. Via www.adestmusica.nl/adestbrasschristmasparty, of via de Adest Musica social media kanalen, kunnen de toegangskaarten worden besteld. In de voorverkoop kosten ze 5 euro gevraagd, aan de deur een bedrag van 7,50 euro. Het feest begint om 19.30 uur. "Toegangskaarten zijn in beperkte mate beschikbaar. Het is dan ook niet onverstandig om niet te lang te wachten met het kopen van een entreebewijs," sluit Volwater af.

Meer berichten