Logo deteylinger.nl
| Foto: archief/pr.
| Foto: archief/pr. (Foto: pr. / Eric van den Bandt)

Opening seizoen met Warmondse Waterdagen

  Activiteiten

Warmond • In Warmond is er altijd wel wat te doen op en rond het water. Op zaterdag 14 en zondag 15 april zijn de Warmondse Waterdagen, dit jaar voor het eerst georganiseerd, rond de opening van het waterseizoen. Diverse verenigingen en organisaties stellen hun deuren open en laten zien hoe mooi het water is en hoe leuk activiteiten op en met water zijn.

Er is een samenwerking ontstaan tussen organisaties, verenigingen en bedrijven die zichzelf een heel weekend presenteren. Zo kunnen bezoekers een roei-clinic volgen of alles te weten komen over optimist-zeilen voor de jeugd. En wat dacht je van meevaren in een heuse dragonraceboot of eindelijk eens in een sloep stappen en ervaren dat iedereen kan varen. Voor de bezoekers die graag iets minder actief zijn, is de mogelijkheid om rond te kijken op een rondvaartboot, het admiraalzeilen te bewonderen of mee te wandelen met een mooie tocht over het recreatie eiland Koudenhoorn. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, met bijvoorbeeld schat zoeken op Treasure Island of een bezoekje aan de brandweerboot.

Op zondagmiddag is als extra nog Kaagwater JAZZ in de Dorpsstraat. Kijk voor het hele programma op www.warmondaandekaag.nl.

Meer berichten