Logo deteylinger.nl
De Voorjaarsmarkt wordt ieder jaar gehouden in Park Rusthoff. | Foto: pr.
De Voorjaarsmarkt wordt ieder jaar gehouden in Park Rusthoff. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Voorjaarsmarkt vol zomerbloeiers

  Activiteiten

Sassenheim • Ook dit jaar organiseert de evenementencommissie van Park Rusthoff weer een Voorjaarsmarkt, op zaterdag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Zoals ieder jaar verandert Park Rusthoff weer in een gezellige markt met meer dan veertig kramen vol prachtige zomerbloeiers, kunst, accessoires en handgemaakte cadeautjes. Er is ook informatie te krijgen over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals de schooltuin van Park Rusthoff, theater en bijenhouders. Wat eten en drinken kan bij Paviljoen 't Sassennest en een gokje wagen bij de loterij. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door standhouders en winkeliers.

Kringloop ook aanwezig

Ook Kringloopwinkel Op Dreef uit Sassenheim is op met meerdere kramen aanwezig. Er zijn spullen voor in de tuin, zoals grote en kleine bloempotten, rieten manden en zinken bakken, picknickmanden, vogelhuisjes en nog veel meer. Ook liggen er genoeg tuinboeken, natuurgidsen, reisgidsen en wandel- en fietsgidsen/kaarten. De andere boeken, zoals romans, thrillers, streekromans en kinderprentenboeken ontbreken ook niet. De opbrengt uit de verkoop gaat geheel naar goede doelen.

Kringloopwinkel Op Dreef (Kagerdreef 90) is die dag ook gewoon geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten