Logo deteylinger.nl

De nieuwe kleren van de keizer

  Activiteiten
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)

Sassenheim •  De jeugdvoorstelling 'De nieuwe kleren van de keizer', gespeeld door theatergroep Think, is op zondag 27 mei om 15.00 uur te zien in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). Iedereen kent het verhaal van de keizer, die zich door een oplichter een onzichtbaar kostuum laat aanmeten voor veel geld. Maar wat gebeurde er daarna?

Theatergroep Think baseert haar voorstellingen op bekende en minder bekende sprookjes. Maar deze groep maakt voorstellingen daar waar sprookjes eindigen. Want wat gebeurde er na 'ze leefden nog en gelukkig'? Dat verhaal kent nog niemand. Zo ontstaan humorvolle theatervoorstellingen, geschikt voor iedereen die dol is op sprookjes. Zo ook bij deze productie van 'De Nieuwe Kleren van de Keizer'. Iedereen kent het verhaal van de keizer, die zich door een bedrieger en oplichter een onzichtbaar kostuum laat aanmeten voor veel geld en uiteindelijk in zijn blote-nakie voor het volk staat. Maar wat gebeurde er daarna? Dát verhaal ken je nog niet. Marc Nochem en Angelique Dorrestijn van theatergroep Think staan garant voor een amusante, grappige en muzikale voorstelling zoals je er nog nooit een zag.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 7,50 euro via www.hetonderdak.nl, info@hetonderdak.nl, telefonisch (0252-225874) op werkdagen van 10.00-11.00 uur, twee weken voor de voorstelling bij Primera Sassenheim en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.

Meer berichten