Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Street 4 You in Warmond

Activiteiten

Warmond • Het wordt op woensdag 13 juni één groot feest bij speel- en ontmoetingsplaats de Geest. Welzijnskwartier organiseert samen met enthousiaste buurtbewoners van 13.00 tot 17.00 uu een Street 4 You. Voor jong tot oud is er van alles te doen.

Vorig jaar is Welzijnskwartier begonnen in Voorhout en Sassenheim met Street 4 you in Teylingen. Dit jaar is er ook een editie in Warmond, bij de speeltuin aan De Geestlaan. De Street 4 you vindt plaats in speeltuin de geest, voor sporthal De Geest.

Er zijn verschillende activiteiten: sportactiviteiten van Warmunda, Hollandse spellen, schminken, fruitspiezen maken, nerfbattle en een springkussen. Street 4 You een mooie gelegenheid voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. Zij kunnen onder het genot van een kopje koffie gezellig met elkaar kletsen.

De straatspeeldagen worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van de buurt. Welzijnskwartier kan altijd hulp gebruiken bij diverse onderdelen. Van 11.00 tot 13.00 uur wordt er opgebouwd, tussen 13.00 en 17.00 uur zijn de activiteiten en van 17.00 tot 18.00 uur wordt alles weer opgeruimd.

Deelname aan alle activiteiten is gratis. Voor vragen, neem contact op met jongerenwerker Anique van der Klaauw via aniquevanderklaauw@welzijnskwartier.nl of bel 06-34133716.

Uit de krant