Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

JeWelste en Barry Badpak bij Kaagweek

  Activiteiten

Warmond • Het programma van de Warmonder Kaagweek, van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni, staat vol met oude en nieuwe onderdelen. De meeste activiteiten zijn in en rondom park Groot Leerust.

Op donderdag 21 juni zijn optredens van onder andere Puur Classics en Barry Badpak. De kermis is weer op de Baan. De Warmondse Proeverij is op zaterdag 23 juni om 15.00 uur in het park. Ook geeft coverband JeWelste op zaterdag een optreden.

Jeugd

Voor de jeugd zijn op vrijdagochtend 22 juni de theatervoorstelling van 'Kijk haar nou'! en een pannatoernooi. 's Middags is het eieren gooien. Op zaterdag 23 juni kunnen kinderen meedoen met de minizeskamp. Aanmelden kan met een eigen team, bestaande uit vier kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Inschrijven kan op de dag zelf in het park en deelname is gratis.

Op zondag 24 juni is het pannatoernooi voor 13 jaar en ouder met om 13.00 uur een optreden van voetbaljongleur Erik Borgman. Het toernooi begint om 11.00 uur.

Kaagweek Bosloop

Dit jaar is de traditionele hardloopwedstrijd Kaagweek Bosloop op zaterdagochtend 23 juni worden gehouden. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9.00 uur aan de Beatrixlaan. Daar zijn zowel start als finish). Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar kaagweekbosloop@gmail.com.

De Warmonder Kaagweek wordt georganiseerd door de Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten (VWF). Het complete programma is te vinden op www.vwf-warmond.nl.

Meer berichten