Logo deteylinger.nl

Workshops vloggen en bij de Jeugdnatuurwacht

  Activiteiten

Teylingen • De zomervakantie staat voor de deur, dus nodigt de Bibliotheek Bollenstreek alle kinderen uit om te komen zomerklooien in de bieb. In de maanden juli en augustus zijn er leuke kinderactiviteiten en workshops in alle bibliotheken in de Bollenstreek. Het volledige programma staat op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Workshop vloggen

De workshop begint met een introductie op het vloggen, mediawijsheid en inspirerende voorbeelden. Hierna gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van een vlog. In groepjes worden onderwerpen gekozen en bedacht wat ze wel of juist niet willen delen. Natuurlijk wordt de vlog echt gefilmd en uiteindelijk gemonteerd.

Op 26 juli van 09.30 uur tot 11.00 uur in de Bibliotheek in Sassenheim. Deze workshop is voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Meedoen kost € 5,00 p.p. voor leden en € 6,00 p.p. voor niet leden. Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Workshop met Jeugdnatuurwacht

Kinderen nemen iets meer uit de natuur en tijdens deze workshop komen zij alles te weten over dat wat ze hebben meegenomen. Een plant, een beestje, een vrucht of iets heel anders. Samen met de Jeugdnatuurwacht gaan ze op zoek naar informatie over hun onderwerp. Ze zijn in de Bibliotheek, dus natuurlijk kunnen ze ook zoeken naar informatie in natuurboeken.

Op 8 augustus van 14.30 tot 16.30 uur in de Bibliotheek in Sassenheim. Deze workshop is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Meedoen is gratis

Meer berichten