Logo deteylinger.nl
Arjen Lubach. | Foto: pr.
Arjen Lubach. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Arjen Lubach LIVE! in Muze Noordwijk

  Activiteiten

Regio • Arjen Lubach staat met zijn eerste solo-theatertour op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus in theater De Muze in Noordwijk.

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. Zijn televisieavontuur bezorgde hem met Zondag met Lubach een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Kaartverkoop

De voorstelling in De Muze (Wantveld 2) begint op beide dagen om 20.15 uur. Kaarten kosten 23,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.demuzenoordwijk.nl. Telefonisch reserveren kan door te bellen naar de theaterbalie van de Muze via 071-3646226.De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Meer berichten