Afbeelding
Foto: Piet van Kampen

KermisEURO's sparen voor Sassenheimse kermis

Activiteiten

Sassenheim • De aankomende feestweek in Sassenheim staat weer voor de deur met als middelpunt de kermis. Op initiatief Rob Koek, voorzitter van Oranjevereniging Sassenheim, hebben citymanager John van der Tol en Peter Melman (voorzitter TOV) de handen ineen geslagen met een consumentenactie. Bij de deelnemende winkeliers zijn gratis KermisEURO's te verdienen, die dan kunnen worden gebruikt als betaalmiddel bij de Sassenheimse kermis. De actie loopt van vrijdag 14 september tot zaterdag 22 september.

Rob Koek: "Met deze actie willen wij de band met de winkeliers versterken. Per slot van rekening hebben wij elkaar allemaal hard nodig".

De deelnemende winkeliers bepalen zelf hoe de consument de gratis KermisEURO kaartjes kan verkrijgen. Deze KermisEURO's dienen als betaalmiddel voor de Sassenheimse kermis van 2018, voor zowel de kermisattracties als ook bijvoorbeeld bij het afrekenen bij de oliebollenkraam of voor het kopen van een suikerspin. Kost iets 2 euro en heb je een KermisEURO, dan betaal je één euro plus een KermisEURO.

Steentje bijdragen

Voorzitter Peter Melman: "De feestweek van Sassenheim is belangrijk voor het hele dorp. De ondernemers dragen graag een steentje aan bij". Citymanager John van der Tol voegt daar aan toe: "Dit initiatief is een mooie stap vooruit om in de nabije toekomst nog meer met elkaar te gaan organiseren of bestaande evenementen naar de winkelstraat toe te halen. Dit is niet alleen goed voor de winkeliers, maar ook goed voor heel Sassenheim."

Start op 14 september

De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een grote poster bij de ingang van de winkel. De actie loopt van vrijdag 14 september tot zaterdag 22 september. De KermisEURO's zijn uitsluitend dit jaar en alleen op de Sassenheimse kermis te gebruiken.

Uit de krant