Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Pater Moeskroen speelt ook tweede voorstelling van 'De Reservebelgen'

  Activiteiten

Sassenheim • Pater Moeskroen geeft een extra voorstelling van 'De Reservebelgen' op zondag 18 november om 20.15 uur in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

De voorstelling van zaterdag 17 november was direct uitverkocht. Daarom speelt Pater Moeskroen een dag later nogmaals hun nieuwe voorstelling in 't Onderdak.

Inburgeren in België

De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi instrumentalisten op zoek naar het beloofde land; Vlaanderen. In de voorstelling 'De Reservebelgen' ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken.

Of ze hun doel bereiken, beslist het publiek na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait de gasten uit met een bloemlezing uit de hits van weleer.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl en, indien niet uitverkocht, vanaf twee weken voor elke voorstelling bij Primera Sassenheim (Hoofdstraat 208).

Voor meer informatie, bel op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 10.30 uur naar 0252-225874.

Meer berichten