Journalist Paul van Hooff reist op zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975. | Foto: pr.
Journalist Paul van Hooff reist op zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975. | Foto: pr. Foto: pr.

'Van hier tot Tokyo': Auteur Paul van Hooff vertelt over zijn bijzondere reis op de motor

Activiteiten

Sassenheim • Alles achterlaten en vertrekken, het rauwe avontuur tegemoet, vrij van regels, stress en relatieproblemen. Voor velen slechts een droom, maar journalist Paul van Hooff doet het opnieuw met zijn Guzzi. Dit keer was zijn plan om met zijn trouwe metgezel 'Guus', een Moto Guzzi V7 uit 1975, van Amsterdam naar Tokio te reizen. En hij deed het!

Natuurlijk schreef Van Hooff (1964) daar zijn tweede boek 'Van hier tot Tokio' over. Een prachtig avontuur, waarover hij honderduit kan vertellen. Als primeur na de lancering is deze motorman op zaterdag 20 oktober te gast bij boekhandel Wagner. Hij vertelt over zijn tochten, zijn keuzes en over het schrijven van zijn boek. De auteur geeft geen directe lezing, maar is vanaf 11.00 uur aanwezig in de boekhandel en is dé gastheer van die dag. Hij komt graag met iedereen in contact. De toegang is gratis. 

Amerika

Eerder maakte Van Hooff al een reis door de Amerikaanse landen en schreef reportages voor Motor Magazine, MotoPort Magazine, Humo, Revu, Rails, Onze Wereld en het AD. Eerder werkte hij voor onder andere KRO, Nieuwe Revu en Haagse Post. Van Hooff heeft twee kinderen, een tweeling Santiago en Sebastian.

Uit de krant