Boekpresentatie fantasyboek Vitya Malonti | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Boekpresentatie fantasyboek Vitya Malonti

  Activiteiten

Sassenheim • Annemiek Steur (22) viert op zaterdag 23 februari van 15.00 tot 16.00 uur de Nederlandse en Chinese publicatie van het fantasyboek 'Vitya Malonti' met een boekpresentatie in boekhandel Wagner. 

'Vitya Malonti' is de proloog op de fantasy- en jeugdserie 'Jonas Dubelaar' en verschaft diepgang, maar het verhaal is afgerond. Vitya Malonti is legeraanvoerder van het magische rijk Sjen'na, maar komt oorspronkelijk uit onze wereld. Omdat zijn vrouw in verwachting is, wil hij graag terug om hier zijn gezin te stichten, maar Vitya staat hoog aangeschreven bij koning Ghanzjer, omdat hij de broer van de koning verslagen heeft tijdens een opstand. Zijn vertrek is niet zonder eisen en gevaren.

De proloog biedt een alternatief uitgangspunt aan bekende en populaire fantasy: in plaats van dat een jonge held naar een andere wereld gaat en zijn carrière daar opbouwt, gebeurt in 'Vitya Malonti' het tegenovergestelde. Wat gebeurt er na die carrière en na al het avontuur? Houdt dat op na het hoogtepunt van de held?

Op de boekpresentatie zijn drie Nederlandse auteurs aanwezig zijn: Annemiek Steur, Marieke Frankema en Cathinca van Sprundel, schrijvers van fantasy- en jeugdboeken. Interessant aan deze combinatie is de diverse manier van publicatie: traditioneel uitgegeven, self-published en via een uitgeversplatform.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>