Afbeelding
Foto: pr.

Improvisatietheater met 'Hakim op z'n best'

Activiteiten

Sassenheim • De jeugdvoorstelling 'Hakim op zijn best' is op zondag 31 maart om 15.00 uur te zien in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De voorstelling is voor kinderen vanaf twee jaar.

Verhalenverteller Hakim is een Nederlands- Algerijnse theaterartiest en mimespeler, vooral bekend van zijn rol in Sesamstraat. Hij maakt al jarenlang succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, waarvoor hij zijn inspiratie haalt uit de vreemde problemen uit de 'grote mensen' wereld. Die vertaalt hij raak en vol humor naar de wereld van de kinderen.

Hakim is oprichter en creatief leider van een filmschool en een theater: Circus Hakim.

Feest

Wat hij doet? Dat is voor iedereen een verrassing. Met Hakim kun je heel hard lachen over van alles en nog wat. Een verhaal geïnspireerd op sprookjes uit 'Duizend en een Nacht', iets geestigs met stoere cowboys en indianen of goocheltrucs. In 'Hakim op zijn best' kan het allemaal. Zijn veelzijdigheid is zijn sterke punt. Een feest is pas echt een feest als Hakim is geweest.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, en twee weken voorafgaand bij Primera Sassenheim, mits niet uitverkocht.

Uit de krant