Poppenkast: een bijzondere Koningsdag | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Als Jan Klaasen en Katrijn horen dat de koning hun dorpje heeft uitgekozen om Koningsdag te vieren zijn ze dolblij. | Foto: pr.
Als Jan Klaasen en Katrijn horen dat de koning hun dorpje heeft uitgekozen om Koningsdag te vieren zijn ze dolblij. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Poppenkast: een bijzondere Koningsdag

  Activiteiten

Voorhout • Een bijzonder poppenkastspel gespeeld door leden van toneelvereniging Cultuur Verheft op zaterdag 20 april om 14.15 tot 15.00 in de bibliotheek in Voorhout. Het verhaal wordt zowel in als buiten de poppenkast tot leven gebracht.

Als Jan Klaasen en Katrijn horen dat de koning hun dorpje heeft uitgekozen om Koningsdag te vieren zijn ze dolblij. Ze willen zich goed voorbereiden. Jan Klaasen gaat fanatiek trainen, omdat hij de allerbeste wil zijn met de sportieve spelletjes. Katrijn krijgt belangrijk bezoek van de burgemeester, maar of ze daar nou zo blij mee is? Er komt ook nog iemand bij haar op bezoek, maar dat mag ze niet aan Jan Klaasen vertellen. Ze heeft een groot geheim wat ze alleen met de kinderen deelt. Zouden zij dit geheim kunnen bewaren? Op Koningsdag, als de koning en de koningin met hun dochters al weer naar huis zijn vertrokken, mag Katrijn vertellen wat het geheim was. En het was echt héél bijzonder!

De kosten zijn 3 euro voor leden van de Bibliotheek Bollenstreek en 4 euro voor niet-leden. Kaarten zijn te bestellen in de bibliotheek of via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Alleen voor de kinderen is een toegangskaart nodig.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>