Orzán Trio brengt Muziek in Huis | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./http://www.livemusicnow.nl/ensembles/deelnemende-ensembles/orzan-trio/
Kort nieuws

Orzán Trio brengt Muziek in Huis

  Activiteiten

Sassenheim • Het ensemble Orzán Trio geeft op maandag 22 april een gratis paasconcert in de Bernardus (Hoofdstraat 82).

Het klarinetensemble Orzán Trio, bestaande uit Alfonso Manzanera Rojo, Marco Danesi en Leire Ruiz Garcia, brengt een gevarieerd programma met werken van onder andere Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin. Het repertoire omvat (eigen arrangementen van) klassieke muziek, jazz en populaire stukken.

De musici hebben gespeeld in verschillende orkesten en projecten als het Orquesta Sinfonica Conjunta de Sevilla, het ASKO Schoenberg Ensemble, het Nationaal Jeugd Orkest en het Schleswig Holstein Festival Orkes. Ook hebben ze deelgenomen aan masterclasses van bekende klarinettisten als Ralph Manno, Vicente Alberola, Eric Hoeprich en Olivier Patey. Sinds 2015 treedt het Orzán Trio ook op voor het concertpubliek van Muziek in Huis.

Het optreden is op verzoek van Bernardus georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Het concert begint om 10.30 uur en duurt twee keer 30 minuten. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>