Sportparkpop met Stef Horn, Marco Kraats en Bandje Speciaal | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Marion Hoogervorst

Sportparkpop met Stef Horn, Marco Kraats en Bandje Speciaal

  Activiteiten

Voorhout • Stichting Sportparkpop organiseert jaarlijks het gratis muzikale evenement Sportparkpop op Koningsdag, van 14.00 uur tot 21.00 uur op het handbalveld op Sportpark Elsgeest (Sportlaan). Dit jaar is Bandje Speciaal aanwezig als coverband. Stef Horn, bekend van het tv-programma 'Topper Gezocht!' , gaat ervoor zorgen dat het publiek lekker kan gaan meezingen. Ook Marco Kraats zingt feestelijke hits. DJ Petit is aanwezig voor het draaien van plaatjes en om de artiesten aan te kondigen.

Het feest wordt georganiseerd door vrijwilligers van de handbalvereniging Foreholte, die onder andere fungeren als barmedewerkers, gastheren voor de legitimatie en muntverkopers. De opbrengst gaat, zoals ieder jaar, naar de jeugdopleiding van de handbalvereniging.

Kinderhoek

Naast optredens is er ook een kinderhoek bij Sportparkpop, waar kinderen geschminkt kunnen worden en kunnen smullen van een gratis suikerspin. Ook staat er een springkussen.

Meer informatie staat op www.sportparkpop.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>