Straatspeeldag Street4You in de regio | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:

Straatspeeldag Street4You in de regio

  Activiteiten

Teylingen • Welzijnskwartier organiseert vanaf woensdag 5 juni elke woensdagmiddag tot aan de zomervakantie de straatspeeldag Street4You. Samen met enthousiaste buurtbewoners en samenwerkingspartners wordt het een groot feest. Voor jong tot oud is er van alles gratis te doen. Street4You is op woensdag 5 juni in Voorhout, op 12 juni in Sassenheim en op 3 juli in Warmond.

Tijdens Street4You is er voor ieder wat wils, van sportieve activiteiten tot aan een ongedwongen kopje koffie met de buren. Street4you staat in het teken van ontmoeting, wijk- en buurtbewoners verbinden, van jong tot oud. Dit alles op een ongedwongen, laagdrempelige manier, met leuke activiteiten voor iedereen.

Officiële opening in Voorhout

De eerste Street4You wordt gehouden op woensdag 5 juni bij de Andreasschool (Rembrandtlaan 14) in Voorhout. Op deze locatie is ook de officiële opening. Vanwege de regio brede aanpak van Welzijnskwartier zal de opening gebeuren door de diverse wethouders, met in hun portefeuille jongerenwerk, uit de HLT-gemeenten. Gezamenlijk zal om 16.00 uur een officieel moment zijn.

De buurtmiddag is ook op woensdag 12 juni op het Kagerplein (Kagerplein 30) in Sassenheim en op woensdag 3 juli bij Sporthal de Geest (De Geestlaan 27) in Warmond.

Samenwerking

Street4You is een straatfestival dat bijdraagt aan het stimuleren van gezonde voeding, voldoende beweging, culturele vrijetijdsbesteding en bevordert de leefbaarheid in de wijk. Dit evenement is bestemd voor jong tot oud. Door een samenwerking tussen jongerenwerkers, opbouwwerkers, lokale netwerkpartners en met vrijwilligers van onder andere jongerencentra, ouders, stagiair(e)s, lokale sporters en kunstenaars wordt elke keer een mooi programma neergezet in één van de dorpskernen. Er zijn onder andere diverse sport en spelactiviteiten, een springkussen, schminken, een koffiecorner, nerf schietbaan, gezonde wraps maken, een knutselhoek, diverse workshops en nog veel meer.

Naast de bestaande mogelijkheden staat de organisatie open voor andere ideeën. Buurtbewoners en jongeren die hun talenten willen inzetten voor de wijk kunnen zich aanmelden.

Een handje helpen

De straatspeeldag komt tot stand dankzij de inzet van veel mensen. Buurtbewoners of andere enthousiaste deelnemers kunnen tussen 10.00 en 13.00 uur komen helpen met de opbouw, tussen 13.00 en 17.00 uur met de begeleiding van de activiteiten en met het afbreken en opruimen tussen 17.00 en 18.00 uur.

Deelnemen aan de activiteiten is gratis, aanmelden mag. Voor meer informatie, of aanmelding als vrijwilliger, neem contact op met jongerenwerker Richard Grimbergen via 06-10704075 of stuur een bericht naar richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>