Laura Beekman opent Voorhouts Korenfestival | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Popkoor Goed Gestemd organiseert voor de eerste keer het Voorhouts Korenfestival. | Foto: pr.
Popkoor Goed Gestemd organiseert voor de eerste keer het Voorhouts Korenfestival. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Laura Beekman opent Voorhouts Korenfestival

  Activiteiten

Voorhout • Zing mee … luister … en geniet. Op zaterdag 25 mei wordt voor de eerste keer een korenfestival in Voorhout georganiseerd. De organisatie is in handen van Popkoor Goed Gestemd. Het festival is op vier locaties rondom de grote kerk en wordt geopend door de Voorhoutse Laura Beekman, bekend van The Voice of Holland.

Popkoor Goed Gestemd heeft de stoute schoenen aangetrokken en zijn al ruim driekwart jaar bezig met het organiseren van het eerste Voorhouts Korenfestival. Tien koren van verschillende grootte en met diverse stijlen hebben zich aangemeld. Uiteraard zingt Goed Gestemd, in 2012 opgericht door voorzitter Yvonne Jongeleen, een thuiswedstrijd.

De optredens zijn op vier locaties: in de Kleine Kerk, in Cheers!, op het kerkplein en in de Bartholomeuskerk. Het festival wordt om 13.00 uur geopend door de Voorhoutse Laura Beekman, bekend van The Voice of Holland seizoen. Om 13.30 uur zijn de eerste optredens. Elk koor treedt twee keer 20 minuten op. Een nummer loopt als rode draad door het festival en zal door elk koor op zijn eigen wijze gebracht worden. Rond 17.00 uur sluiten alle koren samen, ruim 400 zangers, het festival af.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>