Columniste Marjan van den Berg in de bieb | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Marjan van den Berg. | Foto: pr.
Marjan van den Berg. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Columniste Marjan van den Berg in de bieb

  Activiteiten

Sassenheim • Columniste Marjan van den Berg is vooral bekend vanwege haar werk als columniste in het tijdschrift Margriet. Al ruim 15 jaar staat het feuilleton Sanne in de Margriet. Op dinsdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur geeft zij een lezing in bibliotheek (Kerklaan 42) over haar boek 'Ze is de vioolmuziek vergeten' en over haar columns.

'Ze is de vioolmuziek vergeten' is het eerste boek dat Marjan van den Berg schreef. Het is een monument voor haar moeder, die overleed aan de ziekte van Alzheimer. Een boek vol herkenning en weemoed, maar bovenal vol humor. Deze emoties komen zeker terug in de lezing. In het tweede deel leest ze oude en nieuwe columns voor, verklapt wat geheimen van Sanne en houdt iedereen met een knipoog een spiegel voor. Na afloop is er uiteraard tijd voor een ontmoeting en een gesprek. Haar boeken zijn na afloop ook te koop en kunt u door Marjan van den Berg laten signeren.

Toegangskaarten kosten 7,50 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden en zijn te koop in alle vestigingen of via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>