Swingende aftrap musical 'Anna en de 7…' | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Swingende aftrap musical 'Anna en de 7…'

  Activiteiten

Voorhout • De kop is eraf voor de leerlingen van musicalschool Singing Stars. Op 19 mei zondag gaven zij, aan het einde van hun jaarlijkse clubdag, een voorproefje van de musical 'Anna en de 7…', die zij op 6 en 7 juli gaan spelen in theater de Muze in Noordwijk.

Ouders, broertjes en zusjes werden direct in de sfeer van de musical meegenomen toen de bode van de Keizer de gasten welkom heette. De zestal nummers die ten gehore werden gebracht brachten het publiek in beweging en toverde een glimlach op de gezichten. Maar ook ontroering was er rond het duet van een Prins en een Zeemeermin. Het nummer "Was ik nu maar ergens anders" werd treffend gezongen door de jonge Erik van den Berkmortel uit Sassenheim en de Voorhoutse Renske Munneke.

Proef draaien

"Het is ontzettend leuk voor de kinderen om alvast iets te kunnen laten zien. Zonder decor, verlichting en zonder de ambiance van een theater. Juist dat maakt het speciaal. De ouders krijgen een "kaal beeld" waardoor zij in het theater verrast zullen worden. En de kinderen kunnen alvast even proef draaien wat heel fijn is voor hen maar ook voor ons," vertelt Mieke Kortekaas, artistiek leider bij de Singing Stars. "Als je alle docenten en leerlingen ineens samen ziet komen geeft dat altijd een bijzonder gevoel. Zonder dat de leerlingen elkaar allemaal kennen werken zij aan hetzelfde doel. En dat verbind direct."

Sprookjeswereld

Dit jaar is er voor gekozen om niet zelf de musical vorm te geven, maar gebruik te maken van een bestaand stuk. De club is erg blij dat zij de musical "Anna en de 7…/7 Tales" van Barthel van Lint (tekst) en Jan Willem Hoekstra (muziek) mogen spelen. "De scherpe teksten vol humor met daarnaast de prachtige muziek van Jan Willem Hoekstra maken het een feestje om mee te werken. Je gaat mee in een sprookjeswereld waarin alles anders loopt dan je verwacht," vervolgt Mieke. "Wij kijken met z'n allen uit naar de voorstellingen!"

Kaartverkoop

Op zaterdag 6 juli is een voorstelling om 19.30 uur en op zondag 7 juli zijn twee voorstellingen; om 11.00 uur en om 15.00 uur. Kaarten á 12,50 euro zijn online te reserveren via singingstars@live.nl of kijk op www.singingstars.nl voor meer informatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>