'Break-in box', de omgekeerde escape room, in de bibliotheek | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Kinderen spelen de omgekeerde escape room in de bibliotheek. | Foto: pr.
Kinderen spelen de omgekeerde escape room in de bibliotheek. | Foto: pr. (Foto: )
Teylingen

'Break-in box', de omgekeerde escape room, in de bibliotheek

  Activiteiten

Teylingen • Deze zomer kunnen kinderen vanaf acht jaar bij de Bibliotheek Bollenstreek een spannend spel spelen: de Break-in box, een omgekeerde escape room. Van 22 juli tot en met 31 augustus staan de boxen in vestigingen in de Bollenstreek.

Er zijn in totaal drie verschillende boxen: Archeologie, Landgoederen of AtlantikWall. De bibliotheken Voorhout en Sassenheim hebben de box Archeologie. Bibliotheek Warmond heeft de box Landgoederen.

Omgekeerde escape room

Een break-in box is een soort omgekeerde escape room: in tegenstelling tot een escape room moet je er niet uit, maar in zien te komen. Dat kan door het oplossen van een reeks vraagstukken. Via een aantal puzzels moet je een kist open krijgen. Zodra de kist open is, komen er nog meer raadsels. Deze raadsels leiden uiteindelijk tot een ontknoping. Het spel duurt ongeveer een uur en kan alleen of met een groep van maximaal zes kinderen gespeeld worden.

Kaartjes

Doe mee met dit spannende spel en neem een moderne duik in de geschiedenis. Kaartjes voor leden zijn 1,50 euro. Niet leden betalen 2 euro. Meer informatie en kaartjes zijn verkrijgbaar op www.bibliotheekbollenstreek.nl of in een vestiging van de Bibliotheek Bollenstreek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>