| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Theaterschool Teylingen speelt My Fair Lady

Activiteiten Voorhout

Voorhout • Een bijzondere theatervoorstelling van Theaterschool Teylingen. Zij spelen op zaterdag 20 juli om 11.00 uur My Fair Lady, het verhaal van Eliza Doolittle en professor Higgins, in de bibliotheek (Herenstraat 48). De toegang is gratis.

My Fair Lady speelt zich af in 1912. Professor Higgins, een spraakdeskundige, komt in contact met Eliza Doolittle, een bloemenmeisje van de straat. Met de nodige inspanning weet hij van haar een keurig sprekende dame te maken. Hij neemt haar zelfs mee naar de paardenrennen in Ascot. Iedereen is enthousiast over zijn succes, maar niemand prijst Eliza. Zij zoekt troost bij Freddy Eynsford-Hill, die zij ontmoet heeft in Ascot en besluit met hem te trouwen. Higgins is razend en realiseert zich dat hij verliefd is op haar. Ook Eliza komt tot het besef dat zij van hem houdt en keert naar hem terug.

Zomerprogramma

Bibliotheek Voorhout heeft ook deze zomer weer leuke activiteiten in de bibliotheek. Tijdens de zomervakantie wordt er iedere woensdag vanaf 14.30 uur weer voorgelezen. Op 24 en 31 juli en 7, 14, 21 en 28 augustus zijn de kinderen van harte welkom in de bibliotheek (Herenstraat 48). Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Toegang is gratis en je hoeft geen lid van de bibliotheek te zijn.

Uit de krant