Logo deteylinger.nl
Ook vorig jaar was het een gezellige boel op het Winterfeest in de sporthal van FC Lisse. | Foto's: archief CV de Bokken
Ook vorig jaar was het een gezellige boel op het Winterfeest in de sporthal van FC Lisse. | Foto's: archief CV de Bokken (Foto: pr.)
Regio

Winterfeest voor mensen met een beperking

  Activiteiten

Regio • Stichting Winterfeest organiseert op vrijdag 10 januari 2020 een carnavalsfeest voor mensen met een beperking. In de Schelft in Noordwijkerhout gaat het dak er vanaf 18.30 uur spreekwoordelijk af dankzij optredens van onder andere de Bollenband en Kleintje Pils.

Het feest op 10 januari belooft weer een gezellige avond te worden, vol met muziek en dans. Er zijn optredens van diverse pretbands, waaronder het bekende Kleintje Pils. Ook de Bollenband laat muzikaal van zich horen. Diverse artiesten treden op en de dansmariekes zullen geweldige shows verzorgen. Van alle carnavalsverenigingen uit de Duin- en Bollenstreek zijn de prinsenparen aanwezig. De presentatie is in handen van de Keiebijters, hun vereniging viert met 55 jaar een carnavalsjubileum.

Het Winterfeest wordt georganiseerd door de samenwerkende carnavalsverenigingen in de Duin- en Bollenstreek. Eerder werd het feest georganiseerd door Stichting de Zevensprong, samen met de verenigingen uit de streek. Afgelopen zomer hebben die zich verenigd in de Stichting Winterfeest, om er zo voor te kunnen zorgen dat het feest voor deze doelgroep blijft bestaan. Dat kan niet zonder de bijdrages van sponsoren. Meer informatie op www.stichtingwinterfeest.nl.

Meer berichten