Logo deteylinger.nl
Foto: pexels.com
Teylingen

Jongerenwerk Welzijnskwartier: veel online activiteiten

  Activiteiten

Teylingen • Op de voorpagina van De Teylinger van deze week leest u over hoe het jongerenwerk van Welzijnskwartier, gemeente en politie samen proberen om jongeren zoveel mogelijk van de straat te houden. Onderstaand een overzicht van de online activiteiten. 

Welzijnskwartier komt wekelijks met digitale activiteiten waarmee de jeugd in de Duin- en Bollenstreek letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Check op maandag het weekoverzicht op Facebook @welzijnskwartier-in-de-wijken. Een eerste greep:

Voorlichting over Corona

Nee, corona is geen griepje dat wel overwaait. Check Youtube JongerenwerkWZK voor uitleg

Corona Q&A, 30 maart 15.00 tot 15.30 uur. Stel al je vragen live op Instagram @jongerenwerkWZK

DJ en koken

Workshop DJ mix podcast maken, maandag 30 maart, om 16.00 uur. Je gaat het leren met het programma FL Studio. Live op Instagram @jongerenwerkWZK

Kookworkshop op maandag 30 maart en donderdag 2 april om 16.00 uur Jongeren kunnen wel meer dan een ei bakken. Zeker na deze workshop. Live op Instagram @jongerenwerkTeylingen en @jongerenwerkWZK.

Digitale Hangout in plaats van inloop

Het alternatief voor chillen in het jongerencentrum met je vrienden. De jongerenwerker is op vaste tijden in jouw eigen groep. Check de Houseparty groep van jouw jongerencentrum. Onder andere: Teylingen 14+: 30 maart 15.00-17.00 uur, 1 april 20.00-22.00 uur, 3 april 15.00-17.00 uur. 

Yoga workshop, dinsdag 31 maart, 16.00 uur

Jazeker, ook jongeren zoeken balans tussen lichaam en geest. Na deze workshop ben je weer fris en fruitig. Live op Facebook @Jongerenwerk-Welzijnskwartier-KRV en Instagram @jongerenwerkWZK

DJ & Producers Café Live, dinsdag 31 maart, vanaf 18.00 uur 

Jonge aanstormende DJ’s gaan live dj sets streamen. Via Instagram @jongerenwerkWZK

Game-battle jongerenwerkers, 31 maart en 1 april 

Oké, de jongerenwerkers zijn nog geen echte pro’s, maar ze weten hun online game-mannetje wel te staan. Vanaf 12 jaar. Teylingen woensdag 1 april 15.00 tot 17.00 uur. Voeg jonegrenwerker Jeroen Lubbers toe.

Make-up workshop woensdag 1 april om 14.00 tot 15.00 uur 

Make-uppen, hoeveel meiden tussen 10 en 14 jaar zijn daar mee bezig? Met deze workshop leer je hoe het nòg beter kan. Live op Instagram @jongerenwerkLisse

Corona Quiz, donderdag 2 april, 17.00 uur 

Maak de Coronaquiz en win een Family Pizza van Domino's. Via Instagram @jongerenwerkWZK

Digitaal ouderspreekuur

Jongerenwerkers Marcel en Cor staan iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur klaar om vragen van ouders te beantwoorden. Dat gaat eenvoudig via Facebook Live. Weet u niet hoe dat werkt? Vraag uw zoon of dochter om het uit te leggen.

Meer berichten