Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

VVV Warmond lanceert Jan Steen-speurtocht voor kinderen

  Activiteiten

Warmond • Ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven in de schilderijen van Jan Steen. Daarom ontwikkelde Stichting Warmond aan de Kaag een leuke en leerzame puzzeltocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

De speurtocht volgt de populaire Jan Steenwandeling door de historische dorpskern. Aan de hand van quizvragen en opdrachten bij de schilderijen leer je meer over de schilderijen en over Jan Steen. Verzamel de letters en ontcijfer het codewoord. Voor wie de goede oplossing inlevert bij de servicebalie van Albert Heijn Warmond ligt een kleine attentie klaar.\

Download speurtocht

De speurtocht is te vinden op de izi.TRAVEL app, het wereldwijde platform voor rondleidingen en audiotours. De wandeling is ongeveer 1 kilometer lang en start bij de Oude Toren in Warmond. De speurtocht duurt ongeveer 45 minuten. 

Jan Steendorp

Met de Jan Steen-speurtocht geeft Stichting Warmond aan de Kaag verdere invulling aan de positionering van Warmond als Jan Steendorp. De schilder uit de Gouden Eeuw woonde enkele jaren in Warmond en schilderde hier een aantal van zijn wereldberoemde werken.

Meer berichten