Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Voorleesplezier in de bibliotheken

  Activiteiten

Teylingen • Vanaf september wordt in de Bibliotheek Bollenstreek weer regelmatig voorgelezen. Voorlezen prikkelt de fantasie, verruimt het taalgevoel en biedt kinderen en voorlezers een moment van ontspanning en plezier. Elke maand is er een ander thema bijvoorbeeld over reizen, familie of over kunst.

In de bibliotheek in Sassenheim wordt iedere eerste woensdag van de maand van 14.30 tot 15.30 uur voorgelezen aan kinderen van 4 tot 7 jaar. Op iedere eerste vrijdag van de maand van 10.30 tot 11.00 uur wordt voorgelezen aan peuters.

Voorlezen in Voorhout

In de bibliotheek in Voorhout wordt iedere eerste woensdag van de maand, van 14.30 tot 15.30 uur voorgelezen aan kinderen van 4 tot 7 jaar.

Voorlezen in Warmond

In de bibliotheek in Warmond wordt iedere eerste woensdag van de maand, van 10.00 tot 11.00 uur voorgelezen aan kinderen van 2 tot 4 jaar.

Ouders vooraf aanmelden

Op de website van de Bibliotheek Bollenstreek vind je alle thema’s. Ouders en grootouders met kinderen zijn allemaal welkom en meedoen is gratis. Ouders en/of begeleiders dienen zich vooraf aan te melden via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Kinderen hoeven niet aangemeld te worden.

Meer berichten