Logo deteylinger.nl
Het concert van St. Cecilia zal anders zijn dan op deze foto, toen muzikanten en publiek nog binnen de anderhalve meter van elkaar mochten zitten.
Het concert van St. Cecilia zal anders zijn dan op deze foto, toen muzikanten en publiek nog binnen de anderhalve meter van elkaar mochten zitten. (Foto: pr.)
Voorhout

St. Cecilia geeft eerste buitenconcert

  Activiteiten

Voorhout • Het harmonieorkest van muziekvereniging St. Cecilia geeft op dinsdag 22 september een buitenconcert op de parkeerplaats van sporthal de Tulp. Het publiek kan daarbij eindelijk weer genieten van de heerlijke blaasmuziek.

Na een lange stille periode waarin niet gerepeteerd mocht worden waren de muzikanten blij om weer te gaan muciseren met een half orkest. Dertig personen mochten om de week tegelijk repeteren volgens de corona-regels. Net even voor de zomervakantie werd de onderlinge afstand verkleind naar anderhalve meter en maakten alle muzikanten weer samen muziek in de grote zaal van jongerencentrum @hok.

In de zomervakantie heeft het orkest niet stilgezeten en hebben zij een fris programma voorbereid. In een ontspannen sfeer geeft het harmonieorkest een avondconcert op het parkeerterrein voor sporthal de Tulp. De dirigent en het orkest zijn er klaar voor.

Anderhalve meter

Uiteraard gaat alles volgens de laatste corona-regels. De muzikanten zullen anderhalve meter uit elkaar zitten, er zijn looproutes, ruim opgestelde zitplaatsen en na het concert mag het publiek niet blijven om bijvoorbeeld bij te praten. Voor nu is het orkest zeer enthousiast om ondanks alle regels hun muziek weer te mogen laten horen.


Het concert start om 19.15 uur op de parkeerplaats voor sporthal de Tulp. Let op; het is een buitenconcert, de weergoden kunnen ook voor afgelasting zorgen. De actuele stand van zaken is op dinsdag (en de dagen ervoor) te vinden op https://www.stceciliavoorhout.nl/..

Meer berichten