Logo deteylinger.nl
| Foto: pr.
| Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Workshop over Whatsapp door Seniorweb

  Activiteiten

Sassenheim • Seniorweb biedt op maandag 5 oktober de workshop WhatsApp aan in de bibliotheek (Kerklaan 42).

WhatsApp: tegenwoordig een bijna onmisbare social media app. Maar hoe werkt het en wat kun je er allemaal mee? Berichtjes versturen via WhatsApp op je telefoon, je ziet het overal. Doe mee aan deze workshop en leer op een eenvoudige manier hoe je WhatsApp downloadt en berichten, bestanden en foto’s kunt uitwisselen. Maar ook hoe je een groepsgesprek aanmaakt, gebruikt en eventueel weer verlaat.

Voor iedereen die meer wil weten over dit handige programma geeft Seniorweb op maandag 5 oktober van 14.15 tot 16.15 uur een workshop in de bibliotheek van Sassenheim.

De kosten voor deze workshop zijn 7,50 euro voor leden van de Bibliotheek Bollenstreek en/of Seniorweb, en 10 euro voor niet-leden. Deelname kan in alle vestigingen aan de balie geregeld worden en ook via de website?www.bibliotheekbollenstreek.nl. Er wordt gewerkt met kleine groepjes.


Digitaal inloopspreekuur

Een andere digitale vraag? Kom dan naar het gratis digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Sassenheim vindt dit spreekuur iedere donderdag plaats van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten