Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Windows 10 workshops in bibliotheek Voorhout

  Activiteiten

Voorhout • De Bibliotheek Bollenstreek biedt in samenwerking met Seniorweb Windows 10 workshops aan. In de bibliotheek van Voorhout (Herenstraat 48) is op dinsdag 10 november de workshop ‘Internet via Chrome’, en op dinsdag 17 november is het onderwerp ‘Veiligheid en onderhoud’.

De workshops van elk twee uur worden gehouden op dinsdagmiddag van 14.15 tot 16.15 uur. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van maximaal zes deelnemers zodat iedereen alle tijd en aandacht krijgt. Een laptop hoef je niet mee te nemen. Deze staat voor je klaar in de bibliotheek. 

De kosten voor deze workshops zijn per keer 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en/of Seniorweb en 10 euro voor niet-leden.

Deelname kan in alle vestigingen aan de balie van de Bibliotheek Bollenstreek geregeld worden en via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Digitaal inloopspreekuur

Heb je een andere digitale vraag? Kom dan naar het digitale inloopspreekuur. In de bibliotheek van Voorhout vindt dit spreekuur iedere dinsdag plaats van 10.00 tot 12.00 uur. De inloop is gratis.

Meer berichten