Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Stichting KEW organiseert online kerstconcert

  Activiteiten

Warmond • De Stichting Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond (KEW) organiseert op zondagmiddag 13 december in de aanloop naar Kerstmis een matineeconcert met Kerst- en Adventswerken van de beroemde componisten J.S. Bach, Daquin en Reger.

Vanwege de coronacrisis en de beperkende overheidsmaatregelen zal het concert zonder publiek plaatsvinden. Het concert is wel te beluisteren en te bekijken via livestreaming ; daartoe dient te worden ingelogd op een speciale link, die te vinden is op onderstaande website van KEW.

Het concert zal worden uitgevoerd door Jan Pieter Lanooy (1993) aan het Lohmanorgel en Catelijn van Berkel(( 1996) met zang .

Liefhebbers

De Stichting KEW hoopt met dit online concert vele muziekliefhebbers in Warmond en verre omstreken een plezier te doen in deze extra donkere dagen voor de Kerstdagen. Het concert vangt aan om 16.00 uur en duurt ongeveer 50 minuten. Het uit te voeren programma is kort voor de uitzending te zien op: www.stichtingvriendenkew.nl.

Steuntje in de rug

U kunt de Stichting KEW en de musici in deze bizarre tijden steunen door een vrijwillige bijdrage over te maken naar NL70 FVLB0226 9687 66 tnv de St Vrienden Kerkelijk Erfgoed Warmond.(een vitueel toegangskaartje!). Meer informatie via info@stichtingvriendenkew.nl of 06-53809744.

Meer berichten