Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Liesbeth Parlevliet
Voorhout

Persoonlijke boodschap namens de Kerstman

  Activiteiten

Voorhout • Iemand via een bijzondere boodschap laten weten wat hij of zij voor een ander betekent? Toneelvereniging Cultuur Verheft biedt de mogelijkheid om de Kerstman digitaal het woord te laten richten tot iedereen die wel een lief woordje verdient.

Voorzitter Anja Jansze: “Als club kunnen we niet samenzijn, maar het bestuur is wel continue actief geweest om alternatieven te bedenken. Helaas moesten we steeds op het laatste moment activiteiten afblazen, gezien de aanpassingen van de corona regels. Maar voor de Sinterklaasperiode is het gelukt om een mooi alternatief te bedenken en uit te voeren en zo kwamen we op het idee om dit ook voor de kerstperiode te doen. Nu we met kerst weinig mensen mogen bezoeken of ontvangen is het leuk om energie te steken in een persoonlijke videoboodschap door de Kerstman van onze vereniging. Hoe mooi is het om iemand te laten stralen of te bedanken. Je kan iemand sterkte wensen of iets liefs zeggen, een hart onder de riem steken. Laat de Kerstman jouw familie, vrienden of collega’s toespreken. Cultuur Verheft doet het graag voor u.”

Al is een videoboodschap niet hetzelfde als gezellig samen tafelen met je liefste mensen, met deze boodschap verspreid je wel een beetje de warmte met kerst.

Aanmelden

Voor de aanvraag van een videoboodschap, mail uiterlijk 20 december naar kerstboodschapcv@gmail.com Hiermee steunt de aanvrager de toneelvereniging en heeft ook een originele, lieve, ontroerende, grappige, vrolijke, aardige boodschap voor iemand die het het ten zeerste kan waarderen.

Meer berichten